Er du på Woo Woo?

WooWoo

Jeg ser på meg selv som en “Early Adopter”, en som hiver seg rundt på alt som er nytt og prøver å holde meg oppdatert på alt av digitale trender og ting som går viralt. Jeg har ikke tall på hvor mange apper jeg har på telefonen eller nye web-tjenester jeg har vært innom som av en eller annen grunn jeg ikke har fått tid til å bruke eller jeg ikke har funnet noe verdi i, så jeg sluttet å bruke det.

Enda verre er det når man som konsulent må prøve å finne fornuftige grunner for at kunden skal eller ikke skal hive seg rundt og få sin egen SnapChat strategi. (Ja, jeg har to kunder som bruker SnapChat). Er det egentlig vits å hive seg rundt på alt som er nytt som bedrift? Lønner det seg alltid å være først ute?

Jeg tror det gjelder å ha litt is i magen, det er denne morsomme videoen ett godt eksempel på. Del gjerne om du likte den eller kjenner deg igjen.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=sr_EtMhM3fg”]