Google’s Mobile Playbook Inspirerer

Google Mobile Playbook

Omtrent hver eneste dag dukker det opp nye tall som viser at mobil og mobilmarkedsføring er en økende trend. Flere og flere bedrifter ser at denne trenden øker for fort og man henger etter med websider som ofte blir en miniversjon av desktopen, samt bannere som ikke støttes eller er tilpasset mobil.

Men alt dette er gammelt nytt. I 2013 er det på tide å se på hvordan kundene egentlig bruker mobilen og hvordan man kan bruke teknologien til å utvikle nye muligheter for din bedrift.

Google sin Mobile Playbook kan brukes til inspirasjon. Den har eksistert en god stund men har nylig blitt oppdatert men en seksjon for Mobil ROI. Hvert punkt i boken er nydelig demonstrert med flere caser som viser hvordan ulike merkevarer har benyttet seg av de punktene som Google nevner.

Mest inspirerende synes jeg casene til Intuit og HP er. Intuit laget en applikasjon som gjør det enkelt å fylle ut selvangivelsen ved å skanne papirene man trengte samt svare på noen enkle spørsmål. HP bruker sine mange applikasjoner til å bygge merkevarer men også til å inspirere folk til å printe mer direkte fra sine telefoner. På den måten bruker man mer blekk og HP tjener mer penger.

Ta en titt på Google’s oppdaterte Mobile Play Book og bli inspirert du også. Hvilke apper planlegger din bedrift i 2013?

Leave a Reply

Your email address will not be published.