iCloud med nye priser og nytt nettsted

Er du en av mange som hele tiden får opp meldinger fra Apple på iPhone eller iPad’en din med beskjed om at iCloud er full og du ikke lenger kan ta backup? Det har jeg hatt noen mnd nå, men under WWDC 2014 eventet til Apple i Juni,  hvor de lanserte nytt operativsystem for både Mac og mobile enheter ble også nye priser lansert for iCloud storrage. Så jeg ventet..

11. september sendte Apple ut epost om de nye iCloud prisene som de lovde under WWDC 2014. Jeg er en av de som har holdt meg på 25GB pakken og både iPhone og iPad har klaget i noen måneder på at det begynner å bli dårlig plass og at man ikke lenger har mulighet til å ta backup.

25GB pakken til iCloud har tidligere kostet 280,- i året. Men etter at Apple lanserte de nye prisene sine i juni har jeg ventet med å oppgradere fordi de nye prisene er latterlig lavere. Nå får man 20GB for 96,- i året og det neste hoppet er 200GB for 348,- i året.

iCloud priser Norge

Om du er fornøyd med pakken du allerede har, gir Apple deg differansen på gammel og ny pris tilbake ved neste oppgradering.

Så da er det på tide å oppgradere slik at man slipper de masete meldingene fra Apple på telefonen som sier at iCloud er full og du ikke lenger kan ta backup.

Det er også verdt å ta en titt på nye iCloud.com som blir ett web view hvor du får tilgang til kontakter, notater, kalender, påminnelser og Finn iPhone funksjonen. På sikt vil det også bli mulig å få tilgang til Pages, Numbers og Keynote dokumenter gjennom denne siden, men det fungerte ikke når jeg testet det.

iCloud.com