Konkurranse; Vinn en Penclic Mouse R2

Jeg har testet Penclic Mouse R2 noen en stund nå og jo mer jeg blir vant med denne nye måten å navigere musepekeren på, jo mer liker jeg den. Som jeg skrev i denne bloggposten når jeg testen musen, det tar litt tid å bli vant med den, men så lenge det hjelper mot å ikke få musesyke og andre leddsmerter så er det jo bare å jobbe med den.

Nå har jeg vært så heldig å få tak i en Penclic Mouse R2 til og tusen takk til Penclic for dette. Den har jeg lyst å dele ut ved å kjøre en konkurranse. Det sies at datamusen omtrent ikke har forandret seg siden begynnelsen av 70 tallet, så jeg er veldig nysjerrig på hvor mange forskjellige datamuser som finnes der ute.

Konkurransen er derfor som følger
Ta et bilde av din datamus og legg den ut på Instagram. Merk bildet med #datamus og @skavhellen, slik at jeg ser at du er med i konkurransen. Jeg trekker en vinner Fredag 13 April ;) Lykke til og spre ordet!

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.