Mine tre ord for 2015

Tre Ord 2015

Nytt år og nye muligheter står for døren. Jeg har brukt mye tid på å finne ut hva jeg skal gjøre med denne bloggen fremover. Jeg har lagt litt under radaren i det siste. Andre ting har blitt prioritert enn mitt personlige merkevare.

Jeg har derfor valgt meg tre ord som blir viktig for meg i 2015. Opp mot bloggen blir det mer fokus på Markedsføring, Entreprenørskap og Tilfeldige tanker. Jeg ønsker å gi mye mer verdi enn jeg har gjort før. Jeg ønsker å vise ting istedenfor å bare skrive om det.

På det personlige plan er det tre andre ord som står sentralt for å guide meg gjennom året.

Helse
Det første ordet mitt er kanskje litt for enkelt, det handler om at jeg ønsker å trene mer, spise sunnere og legge til meg sunne vaner. Det blir veldig enkelt å velge dette ordet i Januar, men etter som dette ble helt glemt i 2014 og jeg blir mer bevist på min dårlige form så blir dette viktig for meg. Jeg er veldig glad i å lage mat og lære og lage nye og spennende retter. Jeg sliter med å komme meg i aktivitet, så her har jeg litt å jobbe med.

Entreprenørskap
I desember 2013 startet jeg Kaffeposen.no, en kaffeklubb hvor man får en ny pose kaffe sendt i posten hver måned med informasjon om kaffen og hva den smaker. Kaffen kommer fra ulike kaffebrennerier i Norden. Dette har jeg startet, testet og nå sett at det finnes ett marked og masse kunder. Jeg er veldig stolt av å ha kjørt dette i ett helt år og kommer til å ta steget videre med dette prosjektet i 2015.

Jeg er først og fremst en starter og jeg ønsker å starte to nye prosjekter i 2015 og finne folk som kan drive disse videre når jeg har bevist at markedet finnes. Jeg ønsker også å lære andre som sitter på gjerdet og ønsker å starte noe, men er i tvil om hvordan man skal sette i gang. Så det vil komme en del artikler rundt dette på bloggen fremover. Her henger selvsagt markedsføring veldig tett sammen.

Reise
I 2014 var jeg på min andre store reise, denne gangen en roadtrip gjennom Namibia, Botswana og Zimbabwe. Tidligere har jeg vært på en lang reise til India. Jeg har vokst så vannvittig mye på å reise rundt i verden på denne måten og ønsker å bruke mye mer tid på reising. 2015 kommer til å fokusere mye på reising og ikke kun ferier, men masse jobbreiser. Mulig det blir satt opp en egen blogg for alle disse turene om det ikke blir plass til det på denne bloggen.

Så langt har januar gått med på masse planlegging og det å sette seg riktige mål for både karriere og privat. Nå gleder jeg meg til å sette i gang. Dette blogginnlegget var på mange måter startskuddet for ett fantastisk år og jeg gleder meg til å dele det med deg!