Olly og Polly gir deg belønning for ReTweets

Olly og Polly

Et veldig viktig element fra gamification verden er å gi belønning. Dette kan man gjøre på mange forskjellige måter, alt fra virtuelle merker eller badges, poeng, tilgang til nye nivåer eller lignende. Status er faktisk den viktigste belønningen man kan gi, siden status har blitt viktigere for oss en penger. Men mer om det i en annen bloggpost.

Et Kickstarter prosjekt med navn Olly og Polly (tidligere Molly) ønsker å ta den digitale belønningen offline og hadde faktisk en veldig spennende måte å løse dette på. Olly og Polly kobles til maskinen din gjennom USB porten. Den kobles så til en app, eks din Twitter konto og vips så kan du få belønning hver gang noen ReTwittrer deg i form av en duft (Olly) eller kuletyggis (Polly). Olly og Polly virker også med andre applikasjoner som Facebook, kommentarer på bloggen din eller værmeldingen. For hvem trenger ikke å starte dagen med en kuletyggis når det regner ute?

Olly Tegning

 

Desverre fikk ikke Olly og Polly nok støtte fra Kickstarter til å bli realisert, men MintDigital som står bak disse produktene har lagt ut utstyrliste og 3D filen slik at du kan 3D-printe og bygge sammen din egen Olly selv. Og hvis noen har $35.000 liggende, så er det beløpet MintDigital spurte etter på Kickstarter for å få i gang prosjektet. Håper de får opp egen produksjon i nærmeste fremtid.