Thomas i dag
Mitt navn er Thomas Skavhellen. Jeg er 31 år og jobber som Communications Manager i Sixty, i Bergen. I tillegg driver jeg kaffeklubben Kaffeposen.no, en kaffeklubb for kaffeelskere. Sammen med Thomas Moen arrangerer jeg Social Summer i Oslo og Social Arctic i Tromsø.

Følg meg gjerne på:

Gründeren Thomas
Da jeg var 17 startet jeg min første selskap sammen med en kamerat som ble drevet fra gutterommet. Der laget vi hjemmesider for små og mellomstore bedrifter. Jeg hoppet siden videre på studier og studerte Bachlor i IT ved NITH i Bergen og Oslo. Under studiene traff jeg ny kamerat og mitt andre selskap var i gang. Vi drev med internett markedsføring og gjorde det faktisk veldig bra og omsatte i løpet av få år over 1 Million i året. Jeg solgte meg ut av dette og hoppet over i næringslivet for å lære mer.

I dag driver jeg kaffeklubben www.kaffeposen.no, en kaffeklubb for kaffeelskere hvor man hver måned får en ny kaffepose fra en av landets mange kaffebrennerier.

Lidenskap til faget
Når jeg var 26 år ønsket jeg en normal jobb for å lære mer om hvordan store selskaper drives. Jeg var så heldig å få jobbe for hovedkontoret til Dolly Dimple´s der jeg fikk lov å bruke min internett markedsførings erfaring med å være en aktiv pådriver til å få Dolly Dimple´s ut på sosiale medier og jobbe med Dolly Dimple´s sosiale intranett, Dollyhood.

Etter litt over 2 år med et kundeperspektiv og jobbe sammen med leverandører av varer og tjenester ønsket jeg å se hvordan livet var på andre siden av bordet. Jeg fikk da jobbe som prosjektleder for NXC AS i Oslo hvor jeg daglig styrte små og store prosjekter innen for apps, websider og kampanjer for store merkenavn i Norge.

I November 2011 åpnet det seg en mulighet for å jobbe med salg og markedsføringsansvarlig for NXC sitt søster selskap MottiMotti. Det ble en smertefri overgang fra min gamle arbeidsgiver og jeg tok steget videre i karrieren. MottiMotti er et interaktivt digitalt byrå som leverer alt fra Facebook applikasjoner og spill (2D og 3D) til tradisjonelle websider og digitale kampanjer for de største merkevarene i landet. MottiMotti var et produksjonsselskap og underleverandør for de største byråene i Oslo.

Livet i reklamebransjen er veldig spennende, men i November 2013 åpnet det seg en mulighet til å hoppe videre til et større selskap. Jeg flyttet tilbake til Bergen og begynte som Communication Manager i Sixty AS. Sixty er et design byrå som designer for TV, Multiscreen, Web og Mobil. Her jobber jeg med salg og kommunikasjon eksternt for kunder og internt for i selskapet.

Foredragsholderen Thomas
Jeg har hatt noen år på Stand Up scenen som igjen har gitt meg mersmak til mer scene tid. Ikke bare for å være morsom, men for å dele erfaring, kunnskap og engasjere. I tillegg til å være konferansier på egne konferanser, Social Summer, Social Winter og Social Arctic holder jeg også foredrag innen følgende tema.

  • Gamification
  • Tjen penger på det du brenner for
  • Word Press – ikke bare en bloggplattform 
  • Design og Brukervennlighet