På jakt etter nye utfordringer

Thomas Skavhellen

Det er snart seks år siden jeg tok steget inn i kommunikasjonsbransjen for alvor, en magisk bransje som jeg føler meg veldig heldig som får lov å jobbe i. De siste to årene har jeg jobbet med de fantastiske menneskene i MottiMotti hvor jeg har stortrivdes i jobben som salgs og markedsansvarlig og hvor jeg også har hatt en prosjektleder og key account rolle.

Jeg har fått jobbet med mange av de største merkevarene i Norge og sammen med den veldig dyktige gjengen i MottiMotti har vi levert Apper, Facebook-sider, kampanjesider, spill, motion og store nettsider til fornøyde kunder både i Norge, Sveits og USA. Vi har til og med produsert hardware og installasjoner som snakker med online verden.

For en reise det har vært og jeg takker for mulighetene, vennskapet og erfaringene jeg har fått. Det er ingen tvil om at MottiMotti også fremover kommer til å gjøre det bra, selv uten meg på laget.

Nå er jeg klar for å starte en ny reise, jeg trenger å utvikle meg mer og ønsker å lære mer om faget kommunikasjon samt gripe fatt om nye utfordringer og oppgaver. Med meg i bagasjen har jeg erfaringer fra både kundesiden, gjennom PAM (Dolly Dimple´s hovedkontor) og leverandørsiden (gjennom NXC og MottiMotti). Jeg har flere titalls kampanjer og prosjekter bak meg og er vant til ett veldig høyt tempo hvor en arbeidsdag gjerne strekker seg over 7,5 timer.

Jeg kunne tenke meg en jobb hvor

  • Jeg får brukt hele meg; Kreativitet, Salg, Markedsføring, Foredragsholder, Blogger.
  • Det er rom for utvikling både faglig og personlig.
  • Det er spennende utfordringer og oppgaver å ta fatt på.
  • Det finnes rom for å lære og feile.
  • Resultater ikke måles i arbeidstid men i oppnådde mål.
  • Man forstår generasjon “Y” og deres behov.

Min livssituasjon er også slik at jeg har muligheten til å flytte på meg for å få den riktige jobben, enten det er i Norge eller utlandet.

Jeg har allerede hatt noen samtaler med aktuelle kandidater, men har enda ikke tatt noen avgjørelse på hvor jeg skal fortsette min karriere. Det at jeg forlater MottiMotti er for det første veldig trist, men for meg føles det bare veldig riktig akkurat nå.

Til slutt vil jeg bare takke alle guttene i MottiMotti, Lasse, Ørjan, Colin, Leif og Christoffer for en fantastisk tid sammen. Dere er helt rå i faget og det er helt utrolig hva dere klarer å produsere. Jeg ønsker dere alt det beste på reisen videre, den kommer til å bli magisk, det vet dere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.