Test av Disk Doctor for Mac

For noen år siden kjøpte jeg meg en MacBook Air med den minste harddisken. I det siste har denne begynt å fylle seg opp, slik maskiner ofte gjør når du bruker den mye. Det er ikke alltid lett å vite hva som fyller den opp og hva man trygt kan slette, men her kommer Disk Doctor fra FlippLab godt med.

Disk Doctor er en veldig enkel applikasjon som når du åpner den, gir den en enkel oversikt over hvor mye ledig plass, brukt plass og totalt plass du har på Mac’en din. Når du trykker scan så bruker appen litt tid på å finne ut hvor mye plass du potensielt kan fjerne fra appen. Her fikk jeg masse bra informasjon som viser at mange av applikasjonene jeg hadde åpen, faktisk brukte mye av plassen på harddisken min til mellomlagring.

Disk Doctor fjerner ingen viktige filer fra maskinen din som man fort kan gjøre om man skal begynne å fjerne ting selv fra filstrukturen. Det er som sagt en veldig enkel applikasjon og dermed går den ikke helt i dybden slik som noen av dens konkurrenter gjør, men samtidig er det er applikasjon som får jobben gjort. Disk Doctor er en app som jeg kjører en gang i blant for å rydde opp og særlig når jeg får beskjed om at disken nærmer seg full.

Disk Doctor koster 29,- og kan lastes ned her.