Verdens nyheter på Social Winter

Social WinterDet er bare litt over en uke igjen før vi gjør oss klar for Social Winter. Så vidt meg bekjent så er dette den siste muligheten til å møte fantastiske twittrere og bransjefolk før Julen griper fatt i oss alle.

Jeg har fått fornyet tillit og skal også denne gang ta meg av konferansier rollen, dette er en rolle jeg tar veldig seriøst og jeg gleder meg stort til å geleide dere gjennom denne herlige dagen. Vi har lært masse fra Social Summer og forstått at vi ikke kan gjøre alt selv. Vi har derfor fått god hjelp til alt fra registrering når man kommer inn, rigging, servering, passe på foredragsholderne våre og ikke minst til å gjenskape stemningen som vi hadde på Social Summer i en vinter versjon. Og jeg vet veldig godt at stemningen i tillegg til det faglige er veldig viktig for sjefen selv, Thomas Moen.

Vi har samlet en fantastisk gjeng med foredragsholdere. John Willshire, Martin Bekkelund, Nils Petter Nordskar, Carl Mathisen, Nina Furu, Espen Egil Hansen, Jørgen Helland, Trym Bjønnes. Noen navn kjenner du igjen, mens andre er ukjent. Vi liker de ukjente, fordi vi vet at de vil overraske dere mest og de kjente har vi utfordret til å levere nye tanker som de vil dele i vårt kjente format, 20 min foredrag og 20 min pause

Foredragsholdere Social Winter
Vi har selvsagt noen verdens nyheter også på Social Winter. For dere som var på Social Summer husker dere sikkert våre verdens nyheter som “Twitter Kunst” og “Tweet for pølse”, det dukket også opp nyheter hvor Hans-Petter Nygård-Hansen hadde skiftet jobb og bransje samt blogg Rafiq som fikk drømmen sin oppfylt med endelig å åpne sin egen Twitter-pølsebod.

Social Winter kan jo ikke være noe dårlige og jeg kan love dere at det blir servert verdens nyheter på løpende bånd også her. “Twitter Kunst” med Sinnsykt Shit er selvsagt med oss og vi skal leke med Twitter plattformen i et format du mest sannsynlig ikke har sett før. (Det er liksom greia med verdens nyheter). Vi har også planer om å toppe hele kvelden med en verdens nyhet der vi kanskje kommer til å bli sett på som gal, men for å få med deg den nyheten, ja da må du dukke opp på Social Winter – Fabrikken på Vulkan!

Da håper jeg at vi treffes på Social Winter, lørdag 17. Desember fra 10-18. Det er en dag du ikke ønsker å gå glipp av, både faglig og sosialt.

Det er under 40 billetter igjen sist jeg sjekket, så har du enda ikke sikret deg billett så er det ingenting å nøle på.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.